Víkend v Adršpachu 14. – 16.4. 2023

Tento víkend bude dokonalým plynutím s biorytmy přírody. Budeme se učit o přirozených cyklech zahrady, její plody využijeme při společném tvoření v kuchyni, dozvíme se o zásadách makrobiotické stravy, večery si užijeme u ohně s hrnečkem ceremoniálního kakaa a zvuku šamanského bubnu, rána strávíme praktikováním cviků založených na japonské, mayské a egyptské tradici, dechovým cvičením a meditací v trávě. Odvážlivci si budou moct během víkendu dopřát ranní koupel v adršpašském jezeře, společně se podíváme do adršpašských skal. Pro dokonalý odpočinek bude k dispozici sauna a také možnost objednat se na shiatsu masáž, jejíž základy se jeden na druhém naučíme. 

Země – voda – oheň – vzduch nás budou provázet celý víkend, stejně jako Bob a Tereza. Moc se na vás těšíme 🙂    

P.S. Je možnost přijet už ve čtvrtek a užít si krásy Adršpachu, noc navíc je zdarma v rámci celkové ceny.    

Přihlašování na mailu: tereza@allia.cz

Cena: 4.500 Kč zahrnuje ubytování, stravu a program      

Ubytování: Wonder Full Life Center, Teplice nad Metují          

O průvodcích: 

Bob Carr
Původem Američan, který se při svých cestách po světě zamiloval do české přírody, humoru, ale i místních žen 🙂 Celý život se věnuje makrobiotické stravě, působil v několika makrobiotických centrech po světě, některé také spoluzakládal, vydal knihu Energie jídla a mmj. v Americe založil jednu z prvních továren na tofu. Je praktikantem i učitelem shiatsu masáží, kterým se věnoval v Japonsku, Americe i Německu. V Adršpachu založil Wonderful Life Center. 
www.wonder-full-life.cz

Tereza Allia Enea
Se svým darem vidění energetického těla, vnímání duše a její čisté podstaty a schopnosti komunikace se světelnými průvodci pomáhá lidem jak na individuálních konzultacích, tak i při skupinových setkáních, kde se věnuje především meditaci, hře na harmonizační hudební nástroje, zpívání manter a kakaové ceremonii, jejíž um si přivezla z Kostariky. Měla možnost učit se od šamanky z kmene Hopi, věnuje se aromaterapii, krystalům a českým bylinkám.  
www.allia.cz