Andělé. Pár řádků pro vás.

A tak mě andělé poprosili, abych o nich něco napsala. Pro vás. Abyste si vzpomněli.. Abyste si dodali jistotu, že to, co možná podprahově vnímáte, je realita. Že tu vedle vás jsou. Poslouchají.
A jejich velké uši natažené z vesmíru vnímají každou vaši vibraci. Položte si hlavu na polštář a jen vnímejte. Váš vnitřní hlas možná není jen váš. Možná k vám někdo promlouvá. Můžete tomu říkat intuice nebo šestý smysl a nebo také můžete říkat, že k vám promlouvají andělé. 

Začíná to maličkostmi. Už jste někdy s pomocí andělů zkoušeli zaparkovat? Pokud se vydáváte do chřtánu velkoměsta a už cestou jste oroseni z toho, že zas budete hodinu hledat volné místo, zkuste už předem poprosit vaše anděly, ať vám tam jedno místo rezervují. Nejlepší je si
v hlavě živě vizualizovat jak zajíždíte do prázdné mezery a uvidíte, že s trochou tréninku se místo vždycky najde. 

A takhle to vlastně funguje se vším. S čímkoliv potřebujete pomoct, vaši strážci jsou připraveni. Nesmí to být tedy žádost o milióny na účtě nebo luxusní ferrari v garáži. Tímto směrem to nefunguje. Základem je dobrý záměr a prospěch nejen pro vás, ale i pro celou společnost. Například když se vám hned podaří zaparkovat auto, vaše okolí ušetříte jedovatých nadávek a vzteklých gest. Zároveň prospějete plynulejšímu provozu. Zkrátka vše tak, jak má být. 

Možná vás bude ještě zajímat, kdo že ti andělé jsou. Vlastně dost záleží na vaší fantazii. Můžete je vidět jako světlo, jako barevnou záři nebo jako průsvitné vznášející se postavy s křídly. 

A nebo je také nemusíte vidět vůbec. Stačí poslouchat jejich hlas. Nebo vnímat energii. Co je ovšem důležité napsat, je, že andělé mají ohromný smysl pro humor. Vždycky jsem si spirituální bytosti představovala jako vážné staříky s dlouhým vousem, před kterými je potřeba se klanět a dodržovat přísnou etiketu, jenž by stěží zvládl i Ladislav Špaček. Když je ale poznáte, pochopíte, že jsou to velmi veselí a vitpní tvorové, kteří si z vás rádi dělají šprťouchlata. Pokud vám zrovna něco nešťastnou náhodou upadne z ruky nebo se nešikovně praštíte do hlavy o zeď, o níž přece sakra dobře víte, že tam je, existuje velká pravděpodobnost, že si z vás zrovna nějaký skřítek nebo anděl dělá legraci. A zatraceně dobře se u toho baví 🙂 Už jsem se naučila místo kletí nahodit úsměv a za ten dobrý žertík jim poděkovat. Pokud mi tedy zrovna z té rány nevyraší boule na čele. Ale nebojte, zas tak zákeřní nejsou. 

Šamanka původem z Argentiny, ke které jezdím na semináře, říká, že andělé mají tak rádi lidi, že se často převtělují do tzv. pozemských andělů, aby si tady u nás na zemi užívali všechny radosti, které ve svém světě neznají. Nejvíc je zajímá láska a lidské milování. Ano, i andělé ho mají rádi. Tak moc, že si ho sem k nám chodí vyzkoušet. Pokud tedy někde na ulici narazíte na poněkud zvláštního pána nebo slečnu s velmi výraznýma očima, která vás ještě navíc zkouší ve vaší pokoře a bezpodmínečné lásce, mějte se na pozoru. Možná je to právě anděl, jenž se sem přišel pomilovat 🙂 

Často se mě lidé, především při meditacích, ptají, jak poznají, že to, co ve změněném stavu vědomí vidí a cítí, je skutečné a není to jen výplod jejich mysli. Víte, my lidé potřebujeme všechno logicky vysvětlovat, zapojovat mozek a na všechno mít důkazy. Ale spojení s duchovním světem probíhá přes pravou mozkovou hemisféru, která patří ženskému vnímání světa a kam spadají emoce, intuice, šestý smysl, pocitové vnímání. A toto všechno se tou levou, mužskou, částí mozku vysvětlit nedá. Dá se to jen stoprocentně přijmout. Otevřít se tomu a pak se radostně divit každému zázraku, který se vám v životě stane. Jako když poprvé chováte čerstvě narozené miminko, jako když svému klukovi dáte první pusu, jako když vás pohladí úsměv někoho neznámého na ulici. 

A než si dnes večer půjdete lehnout, dovolím si ještě připojit jednu ze svých starších básní:

Popele prachu dopadají na tvou hlavu, 

v níž jarní závity přehrávají song našich lásek. 

Krůpěj myšlenek stéká po tvém čele, 

kapka po kapce dopadá na mou tvář. 

Usměj se, 

anděl u tvé postele 

už chce jít také spát.