Posvátná voda

Už jste se někdy pozastavili nad tím, že voda, kterou pijete z kohoutku, není v pořádku? Jak se po ní cítíte? Asi už jste slyšeli, že je plná chlóru a zbytkových farmak, které čističky odpadních vod nedokáží zpracovat. Antibiotika, antikoncepce, hormony a další koktejl chemie. Výzkumy ukázaly, že voda z kohoutku jsou v podstatě mrtvé molekuly. Pijeme “mrtvou” vodu. My jsme voda. Naše tělo je z ní složeno ze 70 %. Jak se máme vyživit něčím, co už nežije? 

Balená voda na tom není o moc lépe. Mnohdy je skladovaná měsíce, roky ve skladech, kde stojí v plastových lahvích. Ani z ní toho moc živého nezbyde. 

Na světě už údajně není kapka čisté vody. Tím, jak v zemědělství hojně používáme pesticidy a podobné mňamky, podzemní vody jsou tak nasáklé, že stopy znečištění lidskou rukou najdete i v tom nejčistším pramenu uprostřed džungle. Jak na to tím pádem asi budou naše studně? 

Před nedávnem mi přišel do cesty úžasný přístroj zvaný K8. Krabička, která vám jednoduchým procesem vyrobí z vaší vody z kohoutku kangen vodu. Vlastně ani nevím, jak se mi ocitla doma, protože to bylo velmi silné a rychlé volání 🙂 Kangen vodu vyvinuli už v 70. letech Japonci jako prostředek pro rychlou rekonvalescenci pacientů v nemocnicích. Měla tak skvělé výsledky, že jí později dali i do běžné distribuce. Před pár lety se dostala i do Čech. Vědecké výzkumy i recenze od uživatelů mluví o velmi příznivých účincích pro lidské tělo. 

Kangen voda funguje na buněčné úrovni, detoxikuje a regeneruje tělo. Nejenom že běžnou vodu zbaví chemie, je navíc obohacená o minerály. A tak pijete opravdu živou vodu. Voda je teď velmi významný element. Nejen lidské tělo, ale i celá naše planeta je z velké části tvořená vodou. A tak tu nejde jen o nás, ale o návratu k přírodě. Méně plastových lahví, větší udržitelnost, zdraví a finanční nezávislost. Přišlo mi úžasné, že něčím, co bereme v životě jako naprostou samozřejmost, ale vlastně to samozřejmost vůbec není, něčím, jako je voda, kterou denně pijeme, se můžeme zároveň léčit. Voda funguje na vysoké frekvenci. Pokud jste na ni připraveni, zavolá si vás. Pokud byste rádi věděli víc informací, ozvěte se, ráda poradím 🙂