Domácí bezlepkové müssli

Najít snídaňové müssli, na kterém bych si opravdu pochutnala, byl dlouhotrvající boj. Stížený o fakt, že jsem celiak a tudíž jsem musela hledat pouze v regálech označených “bezlepkové”. Hledala jsem tak dlouho, až jsem se rozhodla upéct si vlastní. A už nechci žádné jiné 🙂 
Zkusila jsem několik receptů a tento je bezkonkurenčně nejlepší. Do upečených müssli si můžete přidat cokoliv máte rádi. U nás doma v nich má své místo goji, ořechy, hořká čokoláda a semínka. 
Dobrou chuť 🙂 

220 g bezlepkových ovesných vloček
45 g strouhaného kokosu
4 lžíce medu
3 lžíce kokosového oleje
1 lžička perníkového koření
4 lžíce mléka (my používáme rýžové)
1 lžíce skořice
špetka soli

Všechny ingredience smícháme dohromady, těsto rozprostřeme na plech vystlaný pečícím papírem, pečeme asi 25 minut při 165 stupních. V průběhu pečení občas promícháme. 
Müsli nechte vychladnout a pak přendejte do dózy.